stichting URANTIA nederlandstalig

 

De laatste nieuwsbrief:

Nieuwsbrief mei 2019

Abonneer u op de nieuwsbrief

U kunt zich gratis abonneren op onze nieuwsbrief.

Diepgaande studie van het Urantia Boek in studiegroepen

Dit artikel is een vertaling van George Michelson — Duponts “Étude approfondie du Livre D'Urantia en groupe d'étude” welke is vertaald door Ensemble Traduit.

De geschiedenis van de Urantia beweging

De geschiedenis van de Urantia beweging is een vertaling van A History of the Urantia Movement door Dr. William Sadler, vertaald door Mw. R. Hanekroot.

What is the New Philosophy of Living Project?

Het “Project Nieuwe Levensfilosofie” (ook wel Project 2:7.10, naar citaat (43.3) 2:7.10 uit het Urantia Boek), betreft een explorerend artikel om een nieuwe levensfilosofie te construeren.

Originele Concepten in het Urantia Boek

Waarin onderscheidt het Urantia Boek zich? Vanwege de 64 concepten en doctrines die nieuw en origineel zijn zoals gepresenteerd in het Urantia Boek en meer.

Korte samenvatting van filosofie in het Urantia Boek

Een overzicht van een verkennende studie door Dr. Jeffrey Wattles in een vertaling van Bert Volkers.

Nieuws van de Urantia Foundation

De Urantia Foundation geeft ook nieuwsbrieven uit. Daar zijn ook nederlandse uitgaven van beschikbaar. Dit Nederlandse “Online nieuws van de Urantia Foundation” vindt u hier of hieronder. De Engelstalige varianten van “Urantia Foundation's News Online” vindt u hier.

Overig nieuws van de Urantia Foundation vindt u hier (engels) of hier (nederlands).
U kunt zich inschrijven op de nieuwsbrieven van de Urantia Foundation op: www.urantia.org/nl (zie ‘Word lid van onze mailinglijst’).

Nieuwsbrieven 2014

Nieuwsbrieven 2011