Evenementen

Evenementenkalender binnen- en buitenland

Urantia boek online bijeenkomsten

SUN-day

Vanaf januari 2021 bieden wij iedere eerste zondag van de maand van 19.30 tot 21.30 uur de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten en met elkaar in gesprek te gaan middels een zoom bijeenkomst. De bijeenkomsten hebben een vaste opbouw. Na de opening met gebed en een korte kennismaking zal er een tekst uit Het Urantia Boek als uitgangspunt gebruikt worden. Iedere bijeenkomst is er een gastspreker en neemt ons op eigen manier mee in zijn of haar verhaal. Dit kan zijn door het geven van een korte (PowerPoint) presentatie, het delen van een persoonlijke ervaring of een vraag naar aanleiding van een onderwerp of korte tekst uit Het Urantia Boek. Is er een verhandeling of onderwerp welke u graag centraal gesteld wilt zien tijdens één van deze avonden dan vernemen wij dat graag. U kunt elke maand kijken of u deel wilt nemen en u hoeft zich vooraf niet aan te melden. De link voor deze zoombijeenkomsten kunt u altijd terug vinden in onze nieuwsbrief en op onze website. 

Simplicity brings us closer to God

Op zaterdag 15 mei 18.00 uur kunt u deelnemen aan een live webinar verzorgd door Agnes Lazar en Guy Perron. Dit doet u via de zoom-link die u vindt in de officiële aankondiging of u kunt het webinar volgen via Livestream op de Facebook pagina van Urantia Association International.


Simplicity brings us closer to God. Let us simplify our lives!
James Alpheus especially loved Jesus because of the Master’s simplicity. [Paper 139:10.6, page 1563.7]

21 Augustus | Viering

Op 21 augustus vieren we de geboortedag van Michael van Nebadon (Jezus) op onze planeet. Ieder jaar organiseren wij als stichting een landelijke ontmoetingsdag in Groot Kievitsdal in Baarn. Het programma en de officiele uitnodiging volgt in het voorjaar van 2021. 

Urantia Nederland 21 augustus

Over Stichting Urantia Nederlandstalig

In 2006 werd de Stichting Urantia Nederlandstalig opgericht. Wij zijn een non-profit organisatie zonder leden. Het belangrijkst doel van de stichting is het stimuleren en ondersteunen van studie en verspreiding van kennis over Het Urantia Boek. Dit doen wij via informatie op onze website door het uitbrengen van een nieuwsbrief en het organiseren van een jaarlijkse conferentie. Naast deze taken onderhouden we nauwe banden met andere organisaties die zich inzetten voor Het Urantia Boek, zoals de Urantia Association International en de Urantia Foundation. Laatstgenoemde is de uitgever van Het Urantia Boek en is in 1950 opgericht om de beheerder te zijn van de ongeschonden tekst van Het Urantia Boek.

arrow_drop_up arrow_drop_down