arrow_drop_up arrow_drop_down

Evenementen

Evenementenkalender binnen- en buitenland

Start

21 Augustus | Viering

Op 21 augustus vieren we de geboortedag van Michael van Nebadon (Jezus) op onze planeet. Helaas kan door Covid-19 deze dag niet gezamenlijk gevierd worden op Kievitsdal in Baarn. Daarombieden wij een alternatief (online) samenkomen van 19.00-21.30 uur.

Aanmelden kan via het contactformulier. U krijgt het programma en de 'zoomlink' via de mail.

Urantia Nederland 21 augustus

22 Augustus | Celebration

Dit wereldwijde Urantia- event wordt omschreven als "Urantia-thon". 24 Uur lang worden er presentaties gegeven vanuit 6 werelddelen. Deze keer met het thema : Celebration. Je kunt het event volgen door je aan te melden of 'live' via de Facebook pagina van Urantia Association International. Voor Nederland start het evenement op 22 augustus 02.00 uur.

Urantia University Institute | Online cursus

This experiential 10-week “Course in Spiritual Formation”  introduces participants to a new and higher way of living. The purpose of this online Course is to help us mobilize our faith — allowing the Spirit to more fully transform us — so that we can truly begin to live in spiritual family relationship, with God as our heavenly Parent and all human beings as our spiritual sisters and brothers. (10 weeks).

Voor Nederlandse lezers van Het Urantia Boek biedt UUI de mogelijkheid om met een eigen Nederlandse groep deze cursus te volgen op een eigen dag en tijd (waarschijnlijk op zondagavond vanaf 19.00 uur). Je kunt je hieronder aanmelden en krijgt per mail bericht. Cursus is in het Engels.

Over Stichting Urantia Nederlandstalig

In 2006 werd de Stichting Urantia Nederlandstalig opgericht. Wij zijn een non-profit organisatie zonder leden. Het belangrijkst doel van de stichting is het stimuleren en ondersteunen van studie en verspreiding van kennis over Het Urantia Boek. Dit doen wij via informatie op onze website door het uitbrengen van een nieuwsbrief en het organiseren van een jaarlijkse conferentie. Naast deze taken onderhouden we nauwe banden met andere organisaties die zich inzetten voor Het Urantia Boek, zoals de Urantia Association International en de Urantia Foundation. Laatstgenoemde is de uitgever van Het Urantia Boek en is in 1950 opgericht om de beheerder te zijn van de ongeschonden tekst van Het Urantia Boek.