arrow_drop_up arrow_drop_down

Evenementen

Evenementenkalender binnen- en buitenland

April 2021 conferentie Urantia

Conferentie Peru (Digitaal)

Towards Cosmic Citizenship

Op 24 en 25 april 2021 organiseert Peru de elfde internationale conferentie van Urantia Association International. Vanwege Covid-19 hebben de organisatoren moeten uitwijken naar een digitaal programma. Het belooft desondanks een veelzijdig en indrukwekkend programma te worden met gastsprekers uit de hele wereld. Het programma is zeer interactief en ook zullen de organisatoren een virtuele tour geven door Peru. De conferentie zal in het Engels zijn. Aanmelden is gratis.

Urantia boek online bijeenkomsten

SUN-day

Vanaf januari 2021 bieden wij iedere eerste zondag van de maand van 19.30 tot 21.30 uur de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten en met elkaar in gesprek te gaan middels een zoom bijeenkomst. De bijeenkomsten hebben een vaste opbouw. Na de opening met gebed en een korte kennismaking zal er een tekst uit Het Urantia Boek als uitgangspunt gebruikt worden. Iedere bijeenkomst is er een gastspreker en neemt ons op eigen manier mee in zijn of haar verhaal. Dit kan zijn door het geven van een korte (PowerPoint) presentatie, het delen van een persoonlijke ervaring of een vraag naar aanleiding van een onderwerp of korte tekst uit Het Urantia Boek. Is er een verhandeling of onderwerp welke u graag centraal gesteld wilt zien tijdens één van deze avonden dan vernemen wij dat graag. U kunt elke maand kijken of u deel wilt nemen en u hoeft zich vooraf niet aan te melden. De link voor deze zoombijeenkomsten kunt u altijd terug vinden in onze nieuwsbrief en op onze website. 

Webinar UAI 27 februari 2021

Dear Friends and Students of The Urantia Book,

 

Urantia Association International’s Education Committee invites you to attend a live Webinar titled “Service, Hope, and Faith.” This Webinar will be presented by the Urantia Association’s President, Chris Wood.

 

Mortal man earns even his status as an ascension candidate by his own faith and hope. [Paper 3:5.16, page 52.2].

 

This webinar will be interactive via Zoom and will be live streamed to Facebook.

 

Join Zoom Meeting:

https://us02web.zoom.us/j/84838414551

Meeting ID: 848 3841 4551

 

One tap mobile

+13017158592, 84838414551# US (Washington DC)

+13126266799, 84838414551# US (Chicago)

 

Dial by your location

+1 301 715 8592 US (Washington DC)

+1 312 626 6799 US (Chicago)

+1 646 558 8656 US (New York)

+1 253 215 8782 US (Tacoma)

+1 346 248 7799 US (Houston)

 +1 669 900 6833 US (San Jose)

Meeting ID: 848 3841 4551

 

Find your local number: https://us02web.zoom.us/u/kd9WZ1ddYx

 

The Urantia Association International will hold the webinar on Saturday, February 27th, 2021 at 3:00 p.m. EST (USA and Canada) – 12:00 p.m. in Los Angeles, 1:00 p.m. in Arizona, 2:00 p.m. Central Time in USA and México, 3:00 p.m. in Cancún, Colombia, Peru, Argentina, Brazil, Uruguay, 8:00 p.m. in UK and Ireland, and 9:00 p.m. in Paris, Amsterdam, Madrid, Stockholm, Vienna, Brussels.

 

This conference will be interactive via Zoom and will be live-streamed to Facebook.

 

We hope you can join us by simply clicking on the Zoom link above at the designated date and time. Apologies if you live in a country where the time differences make it difficult for you to attend. However, we do record these webinars and upload them to our YouTube channel, where you may view them at https://tinyurl.com/y5kvfbnc

 

Please feel free to forward this invitation to anyone you know who might be interested. Thank you very much!

 

Free admission—no registration is needed.

de toekomst

Celebrating True Love

Op deze Valentijnsdag zondag 14 februari 18.00 uur (Nederlandse tijd) organiseert Urantia University Institute een 3 uur durend webinar met als thema  A Living Ladder of Service. 

21 Augustus | Viering

Op 21 augustus vieren we de geboortedag van Michael van Nebadon (Jezus) op onze planeet. Ieder jaar organiseren wij als stichting een landelijke ontmoetingsdag in Groot Kievitsdal in Baarn. Het programma en de officiele uitnodiging volgt in het voorjaar van 2021. 

Urantia Nederland 21 augustus

Over Stichting Urantia Nederlandstalig

In 2006 werd de Stichting Urantia Nederlandstalig opgericht. Wij zijn een non-profit organisatie zonder leden. Het belangrijkst doel van de stichting is het stimuleren en ondersteunen van studie en verspreiding van kennis over Het Urantia Boek. Dit doen wij via informatie op onze website door het uitbrengen van een nieuwsbrief en het organiseren van een jaarlijkse conferentie. Naast deze taken onderhouden we nauwe banden met andere organisaties die zich inzetten voor Het Urantia Boek, zoals de Urantia Association International en de Urantia Foundation. Laatstgenoemde is de uitgever van Het Urantia Boek en is in 1950 opgericht om de beheerder te zijn van de ongeschonden tekst van Het Urantia Boek.