arrow_drop_up arrow_drop_down

21 Augustus

Urantia Nederland 21 augustus

Landelijke ontmoetingsdag voor lezers van Het Urantia Boek

Ieder jaar organiseert Stichting Urantia Nederlandstalig een landelijke ontmoetingsdag op 21 augustus. Dit is de geboortedag van Michael van Nebadon, geboren als Jezus van Nazareth. Deze Urantia dag vindt ieder jaar plaats op een prachige locatie, Kievitsdal in Baarn. Tientallen lezers uit Nederland en België komen samen om andere lezers te ontmoeten. De dagen zijn gevuld met prachtige lezingen en presentaties van vrijwilligers die zich bepaalde onderwerpen uit Het Urantia Boek eigen gemaakt hebben. Deze lezingen kunt u hieronder terug vinden.


Helaas kunnen we dit jaar niet fysiek samenkomen, maar bieden wij een alternatief digitaal programma. Deze zal plaatsvinden van 19.30-21.30 uur. Aanmelden kan via het contactformulier.

Die hele nacht was Maria rusteloos, zodat ze geen van beiden veel slaap kregen. Tegen het aanbreken van de dag waren de barensweeën duidelijk te constateren, en op het middaguur van 21 augustus, 7 v.Chr., beviel Maria van een zoon, bijgestaan door vriendelijke, hulpvaardige medereizigsters. Jezus van Nazaret werd ter wereld gebracht, in de doeken gewikkeld die Maria had meegenomen voor het geval dit zou gebeuren, en in een voederbak gelegd die dichtbij stond.

(1351.5) 122:8.1